Sebanyak 32 Jawatan Kosong ditawarkan oleh Astro Malaysia Holdings Berhad ~ 2020 Mohon Sekarang! Pelbagai Negeri / Pelbagai Jawatan - Jawatan Malaysia Terkini!

Breaking

Join Channel Telegram Rasmi @Jawatanmalaysiaterkini

Friday, June 19, 2020

Sebanyak 32 Jawatan Kosong ditawarkan oleh Astro Malaysia Holdings Berhad ~ 2020 Mohon Sekarang! Pelbagai Negeri / Pelbagai Jawatan

Pelbagai Jawatan Kosong yang ditawarkan oleh Astro Malaysia Holdings Berhad  ~ Kekosongan Jawatan yang ditawarkan di Pelbagai Lokasi Seluruh Negeri (Tertakluk kepada tarikh tutup setiap jawatan) kepada mereka yang berminat untuk memohon jawatan kosong terkini yang diiklankan di Portal Rasmi Jawatan Malaysia Kini.

Permohonan ini adalah dipelawa/dibuka kepada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Maklumat Jawatan Kosong Yang Ditawarkan : 

1. Staff Astro (Pelbagai Jawatan Ditawarkan) 32 Kekosongan
  •  Nama Majikan : Astro Malaysia Holdings Berhad
  • ● Lokasi : Pelbagai Negeri 
  • ● Tarikh Tutup : 2020
Borang Permohonan , Rujuk Pautan Berwarna Biru di Bawah :
  •  Permohonan Jawatan Kosong Astro Malaysia Holdings hendaklah dibuat secara atas talian melalui alamat tertera. KLIK SINI
  •  Pemohon haruslah mengisi maklumat lengkap diri serta memastikan untuk memuat naik resume yang terkini.
  •  Hanya calon yang berkelayakan sahaja akan dipanggil untuk sesi temuduga yang akan ditetapkan.
  •  Untuk memohon pastikan anda ikuti langkah memohon yang telah ditetapkan oleh majikan seperti yang ditetapkan.
  •  Pemohon perlu rujuk maklumat dan syarat - syarat permohonan jawatan seperti yang ditetapkan. (Sila rujuk syarat kelayakan dibawah)
  • [+] Join Group Telegram : https://t.me/JawatanMalaysiaKini

Keperluan & Kelayakan Untuk Memohon :

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah di pelawa untuk memohon mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan di atas.  (Sila rujuk syarat kelayakan di bawah juga).

Bagaimana Memohon Jawatan Kosong Yang Ditawarkan :

Permohonan kerja kosong terkini yang telah diiklan di atas boleh dilakukan secara atas talian. Sila ikuti arahan tertera di bawah.
Sila Klik pautan “KLIK SINI” di atas dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja yang ditawarkan tersebut.

Perhatian : Pemohon disarankan untuk mengemaskini maklumat-maklumat terkini yang diperlukan sebelum mengemukakan permohonan. Calon yang disenaraikan pendek akan dipanggil temuduga.
Terakhir dari Admin JMK , Jangan lupa Share Iklan ini kepada kawan-kawan & saudara mara anda. (Tekan Butang Share Dibawah) Semoga dipermudahkan segala urusan oleh-Nya Amin.

1 comment: